Woning keuring

Als u van plan bent een woning te kopen of een bouwproject te starten, is het verstandig om een woning keuring uit te laten voeren. Met een woning keuring komt u achter de échte waarde van uw woning. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van een onafhankelijke woning keuring voor vrijwel alle objecten. Bent u geïnteresseerd in een gespecialiseerde woningkeuring? Neem dan snel contact op met aannemingsbedrijf N.A. van Kleef & zn.

Wat kunt u bij een woning keuring verwachten?

Een woning keuring gemakkelijk te regelen. Via onze website neemt u gemakkelijk contact met ons op. Nadat we een afspraak hebben gemaakt, komt onze bouwkundige specialist de woning inspecteren. De inspecteur let tijdens de woningkeuring op diverse aspecten en wijst op eventuele tekortkomingen. Na afloop van de woningkeuring wordt er een erkend en bouwkundig rapport opgesteld. Vervolgens wordt dit rapport naar u verstuurd via de e-mail en/of per post. Zo heeft u snel en gemakkelijk een duidelijk overzicht van de waarde van uw woning of bouwproject.

De voordelen van een woning keuring

Een complete woning keuring levert u diverse voordelen op. Als eerste beschikt u over meer bouwtechnische kennis van de woning, deze informatie is cruciaal bij de aankoop van een woning. Als tweede geeft een woningkeuring inzicht in eventuele gebreken. Als laatste geeft een woning keuring inzicht in de waarde van de woning. Al deze informatie geeft u een goede onderhandelingspositie bij de aankoop van een woning.

Een woning keuring bij N.A. van Kleef

Wij bevelen een woning keuring aan bij de aan- of verkoop van een woning of als u een nieuw bouwproject wilt starten. Een onafhankelijke woningkeuring bij N.A. van Kleef geeft u veel inzicht in de bouwtechnische staat van uw woning. Met dank aan een woningkeuring krijgt u een indruk van de bouwkundige conditie van de woning. Mocht u nog vragen hebben over een woning keuring, neem dan gerust contact met ons op!