Verkoopkeuring
€ 325,- (incl. 21% btw)

Verkoopkeuring

Veel voorkomende bouwkundige gebreken

Verkoopkeuring

Een verkoopkeuring biedt u een objectief beeld van een bestaand gebouw of woning, niet alleen visueel maar ook de vaak moeilijk zichtbare bouwtechnische kant van het geheel. Een verkoopkeuring laat u uitvoeren als u uw woning of pand in de verkoop gaat zetten, en u de potentiële koper een stukje vertrouwen wilt meegeven. Naast het keuren van het pand zal Nico van Kleef u advies geven over zaken die de verkoop van uw pand kunnen bespoedigen, of zelfs de verkoopprijs enorm kunnen laten stijgen.

Informatieplicht bij verkoopkeuring

Als u een vastgoedobject verkoopt heeft u de plicht de koper op de hoogte te stellen van de bij u bekende gebreken. Dit is bij wet vastgelegd in artikel 17 van het burgerlijk wetboek en wordt ook wel informatieplicht genoemd. Met een uitgebreide en betrouwbare verkoopkeuring van N.A. Van Kleef voldoet u aan deze plicht, en zullen u en uw koper achteraf niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

Keuringsrapport van verkoopkeuring

Na afloop van de grondige inspectie ontvangt u een bouwtechnisch rapport waarin alle details terug te vinden zijn. Wij adviseren u direct over welke zaken aangepakt moeten worden en wat eventueel aan de koper over gelaten kan worden. Na afloop van een verkoopkeuring van N.A. van Kleef bent u bekend met alle eventuele gebreken aan uw pand. Daarnaast heeft u direct een overzicht van de kostenraming, opgesplitst in direct noodzakelijke kosten, lange termijn kosten en kosten om eventuele verbeteringen door te voeren.