Bouwtechnische Keuring

Een Bouwtechnische Keuring is een belangrijke eerste zet als u van plan bent een nieuwe woning of bedrijfspand te kopen. Om te voorkomen dat u voor onaangename verrassingen komt te staan bij de aankoop van een pand is het verstandig eerst een uitgebreide bouwkundige keuring te laten doen. Op deze manier komt u erachter of het huis van uw dromen geen verborgen bouwkundige gebreken of achterstallig onderhoud heeft. Bovendien heeft u als koper een onderzoeksplicht, een bouwkundige keuring geeft u de zekerheid die u nodig heeft. Een degelijk bouwkundige keuringsrapport kunt u bovendien vaak gebruiken in de prijsonderhandelingen.

N.A.van kleef bouw- en Bouwtechnische Keuring heeft 90 jaar ervaring op het gebied van Bouwtechnische Keuringen. Wilt u verzekerd zijn van kwaliteit, vakmanschap en een ervaren oog op bouwtechnisch gebied? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat gebeurt er tijdens een Bouwtechnische Keuring?
Tijdens een Bouwtechnische Keuring komt onze bouwkundige Nico van Kleef langs voor een grondige inspectie. De inspectie geschiedt visueel waardoor er geen schade voor de huidige eigenaar van het pand kan ontstaan. Nico geeft u alle informatie over het huis die u nodig heeft en zal al uw vragen beantwoorden. Mochten er gebreken naar boven komen dan kan hij een schatting van de kosten maken die nodig zijn om het pand weer in goede staat te brengen. Dit bedrag kunt u meenemen in de onderhandelingen. Na de inspectie wordt binnen 3 werkdagen het bouwtechnisch rapport per mail.

Tijdens de Bouwtechnische Keuring wordt gekeken naar de meest voorkomende verborgen gebreken zoals veiligheid, waterleidingen, ongedierte, asbest, fundering, dakconstructie, wanden, schilderwerk, verwarmingsinstallaties en de riolering.

Waarom is een Bouwtechnische Keuring belangrijk?
Een Bouwtechnische Keuring is de manier om bouwkundige gebreken aan het licht te brengen. Een goed geïnformeerde koper voorkomt al gauw een miskoop of extreem hoge verbouwingskosten achteraf. Met een bouwkundige keuring van Nico van Kleef weet u wat u koopt.

Wij raden u altijd aan de Bouwtechnische Keuring te laten uitvoeren vóór dat u de koopakte ondertekend. Om een hypotheek te krijgen is het vaak zelfs verplicht een degelijke bouwkundige keuring te laten uitvoeren.

Nico van Kleef, uw gespecialiseerde partner in bouwkundige keuringen.Bouwtechnische keuring

Neem vandaag nog contact op en maak een afspraak voor uw bouwkundige keuring.