aankoopkeuring
€ 325,- (incl. 21% btw)

Aankoopkeuring


Veel voorkomende bouwkundige gebreken

Aankoopkeuring

Een aankoopkeuring is een absolute aanrader als u op het punt staat een nieuwe woning te kopen. De aankoop van een woning is een van de grootste gebeurtenissen in een mensenleven, u wilt achteraf niet voor verrassingen komen te staan. Een aankoopkeuring geeft inzicht in de bouwtechnische staat van het pand wat u op het oog hebt, alle zichtbare gebreken komen met een aankoopkeuring naar voren zodat u weet waar u mee te maken hebt. Een huis kan op het eerste oog perfect lijken, maar laat u niet verleiden zonder ook de technische achtergrond aan uw zijde te hebben.

Wat u voorkomt met een aankoopkeuring

Om te voorkomen dat u achteraf te maken krijgt met:

  • Bouwkundige gebreken
  • Achterstallig onderhoud
  • Hoge verbouwkosten
  • Teleurstelling
  • Een eindeloos geschil met de verkoper

Raden wij u te allen tijde aan een uitgebreide aankoopkeuring te laten uitvoeren, voordat u daadwerkelijk overgaat tot koop. Bovendien heeft u als koper onderzoeksplicht, waardoor achteraf geen vervelende discussies kunnen ontstaan.

Ervaring met aankoopkeuringen

Een aankoopkeuring door N.A. van Kleef wordt altijd uitgevoerd door een ervaren professional op het gebied van aankoopkeuringen. Dankzij onze jaren lange ervaring zullen er weinig gebreken zijn die wij niet voor u boven water kunnen halen.

Keuringsrapport

Na afloop van de uitgebreide aankoopkeuring ontvangt u van ons een uitgebreid keuringsrapport. Hierin kunt u de technische staat van uw beoogde woning onder de loep nemen. Het keuringsrapport verschaft inzicht in de te maken kosten, zowel noodzakelijk als voor verbeteringsdoeleinde. Een gedegen keuringsrapport kan functioneren als een sterk argument in de prijsonderhandelingen met een verkoper.

Voor meer informatie, prijzen of een afspraak neem contact met ons op.