Aankoopkeuring huis

Als u van plan bent een huis te kopen is het altijd verstandig een aankoopkeuring huis uit te laten voeren. Vooral bij wat oudere woningen weet u niet zeker of alles nog in perfecte staat verkeert. Niet alleen voor uzelf is het noodzakelijk, soms wordt een eigen huis aankoopkeuring verplicht, bijvoorbeeld als u van plan bent een hypotheek te nemen. Waarborg uw eigen zekerheid en weet waar u aan toe bent met een aankoopkeuring huis.

Aankoopkeuring huis: wanneer?

U kunt zelf bepalen wanneer u een aankoopkeuring voor uw huis laat uitvoeren. Dat kan zijn voor of na het doen van een bod. Vaak plaatsen mensen een bod die ontbindende voorwaarden bevat waarbij het koopcontract wordt ontbonden als de kosten voor het in orde maken van het huis te hoog oplopen. Als er veel aan het huis gedaan moet worden en er bouwkundige gebreken in het huis aanwezig kunnen zijn, is het verstandiger een aankoopkeuring voor uw huis te doen voordat u een bod doet. Zo kunt u met uw bod rekening houden met de mankementen aan het huis en zorgt u er met de aankoopkeuring huis voor dat uw bod niet veel te hoog is.

Aankoopkeuring huis: wat?

Huis kopen? Dan eerst onderzoeken! Een aankoopkeuring levert u een bouwkundig inspecteur die de gehele woning zal onderzoeken op eventuele gebreken en schadevormingen. Onze bouwkundige Nico van Kleef ziet dingen die u zeker over het hoofd gezien zou hebben. Alle aspecten die een huis leefbaar maken, worden geïnspecteerd op hun conditie. Nico van Kleef zal hiervan een rapport opstellen en aangeven wat er gerenoveerd zal moeten worden aan de woning. Zo kunt u tijdens het nemen van het besluit goed rekening houden met de eventuele kosten die erbij komen om het huis weer in leefbare staat te maken.

Aankoopkeuring huis: wie?

Bij Nico van Kleef bent u aan het juiste adres voor een goede aankoopkeuring voor uw huis. Onze professionele inspecteur Nico van Kleef ziet geen mankement over het hoofd en u bent verzekerd van een volledig rapport waarmee u een goede inschatting kan maken van de waarde van uw aanstaande huis.