bouwkunidge keuring
€ 325,- (incl. 21% btw)

Bouwkundige Keuring


Veel voorkomende bouwkundige gebreken

Bouwkundige Keuring

Een bouwkundige keuring is een belangrijke eerste zet als u van plan bent een nieuwe woning of bedrijfspand te kopen. Om te voorkomen dat u voor onaangename verrassingen komt te staan bij de aankoop van een pand is het verstandig eerst een uitgebreide bouwkundige keuring te laten doen. Op deze manier komt u erachter of het huis van uw dromen geen verborgen bouwkundige gebreken of achterstallig onderhoud heeft. Bovendien heeft u als koper een onderzoeksplicht, een bouwkundige keuring geeft u de zekerheid die u nodig heeft. Een degelijk bouwkundige keuringsrapport kunt u bovendien vaak gebruiken in de prijsonderhandelingen.

N.A.van kleef bouw- en bouwkundige keuringen heeft 90 jaar ervaring op het gebied van bouwkundige keuringen. Wilt u verzekerd zijn van kwaliteit, vakmanschap en een ervaren oog op bouwtechnisch gebied? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat gebeurt er tijdens een bouwkundige keuring?
Tijdens een bouwkundige keuring komt onze bouwkundige Nico van Kleef langs voor een grondige inspectie. De inspectie geschiedt visueel waardoor er geen schade voor de huidige eigenaar van het pand kan ontstaan. Nico geeft u alle informatie over het huis die u nodig heeft en zal al uw vragen beantwoorden. Mochten er gebreken naar boven komen dan kan hij een schatting van de kosten maken die nodig zijn om het pand weer in goede staat te brengen. Dit bedrag kunt u meenemen in de onderhandelingen. Na de inspectie wordt binnen 3 werkdagen het bouwtechnisch rapport per mail.

Tijdens de bouwkundige keuring wordt gekeken naar de meest voorkomende verborgen gebreken zoals veiligheid, waterleidingen, ongedierte, asbest, fundering, dakconstructie, wanden, schilderwerk, verwarmingsinstallaties en de riolering.

Waarom is een bouwkundige keuring belangrijk?
Een bouwkundige keuring is de manier om bouwkundige gebreken aan het licht te brengen. Een goed geïnformeerde koper voorkomt al gauw een miskoop of extreem hoge verbouwingskosten achteraf. Met een bouwkundige keuring van Nico van Kleef weet u wat u koopt.

Wij raden u altijd aan de bouwkundige keuring te laten uitvoeren vóór dat u de koopakte ondertekend. Om een hypotheek te krijgen is het vaak zelfs verplicht een degelijke bouwkundige keuring te laten uitvoeren.

Nico van Kleef, uw gespecialiseerde partner in bouwkundige keuringen.

Neem vandaag nog contact op en maak een afspraak voor uw bouwkundige keuring.

Bouwkundige Keuring Arnhem  | Bouwkundige Keuring Nijmegen  | Bouwkundige Keuring Zwolle  | Bouwkundige Keuring Utrecht  | Bouwkundige Keuring Den Bosch  | Bouwkundige Keuring Amsterdam | Bouwkundige Keuring Rotterdam