bouwkundige keuring Amsterdam

Een bouwkundige keuring in Amsterdam is een belangrijke eerste zet als u van plan bent een nieuwe woning of bedrijfspand te kopen in Amsterdam. Om te voorkomen dat u voor onaangename verrassingen komt te staan bij de aankoop van een pand is het verstandig eerst een uitgebreide bouwkundige keuring te laten doen. Op deze manier komt u erachter of het huis van uw dromen geen verborgen bouwkundige gebreken of achterstallig onderhoud heeft. Bovendien heeft u als koper een onderzoeksplicht, een bouwkundige keuring geeft u de zekerheid die u nodig heeft. Een degelijk bouwkundige keuringsrapport kunt u bovendien vaak gebruiken in de prijsonderhandelingen.

N.A.van kleef bouw- en bouwkundige keuringen heeft 90 jaar ervaring op het gebied van bouwkundige keuringen in Amsterdam. Wilt u verzekerd zijn van kwaliteit, vakmanschap en een ervaren oog op bouwtechnisch gebied? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat gebeurt er tijdens een bouwkundige keuring in Amsterdam?
Tijdens een bouwkundige keuring in Amsterdam komt onze bouwkundige Nico van Kleef langs voor een grondige inspectie. De inspectie geschiedt visueel waardoor er geen schade voor de huidige eigenaar van het pand kan ontstaan. Nico geeft u alle informatie over het huis die u nodig heeft en zal al uw vragen beantwoorden. Mochten er gebreken naar boven komen dan kan hij een schatting van de kosten maken die nodig zijn om het pand weer in goede staat te brengen. Dit bedrag kunt u meenemen in de onderhandelingen. Na de inspectie wordt binnen 3 werkdagen het bouwtechnisch rapport per mail en per post bij u bezorgd.

Tijdens de bouwkundige keuring in Amsterdam wordt gekeken naar de meest voorkomende verborgen gebreken zoals veiligheid, waterleidingen, ongedierte, asbest, fundering, dakconstructie, wanden, schilderwerk, verwarmingsinstallaties en de riolering.

Waarom is een bouwkundige keuring belangrijk?
Een bouwkundige keuring in Amsterdam is de manier om bouwkundige gebreken aan het licht te brengen. Een goed geïnformeerde koper voorkomt al gauw een miskoop of extreem hoge verbouwingskosten achteraf. Met een bouwkundige keuring van Nico van Kleef weet u wat u koopt.

Wij raden u altijd aan de bouwkundige keuring in Amsterdam te laten uitvoeren vóór dat u de koopakte ondertekend. Om een hypotheek te krijgen is het vaak zelfs verplicht een degelijke bouwkundige keuring te laten uitvoeren.

Nico van Kleef, uw gespecialiseerde partner in bouwkundige keuringen in de regio Amsterdam.

Kosten
Tot 800m3 €325
Elke extra 100m3 +€35

Inclusief reiskosten tot 100 km vv. bedragen zijn inclusief 21 % BTW.
Neem vandaag nog contact op en maak een afspraak voor uw bouwkundige keuring in de regio Amsterdam.